fredag 22 maj 2009

TRAMS på AMS

Tryck upp dörren till AMSdagiset och kom en halvtimme försent till morgonsamlingen. Stega in på heltäckningsmattan utan att ta av dig skorna, avbryt morgonsamling (där ni berättar något "trevligt", "spännande" och "roligt" från gårdagen). Lägg upp 15 Metro och två kexchoklad på bordet, skit i AMSdagisfröknarnas anförande och säg följande:

"Att söka jobb är ju inte särskilt kul, och det är ändå bara en som kommer att få det sökta jobbet. Ja, det är ungefär som en tävling där vinnaren får priset och de andra inte ett skit och ingen lyssnar när de klagar. Vi sitter ju här för att de ska sålla eliten så de vet vilka som behöver bry sig i att söka jobb och vilka som de kan låta fortsätta spela flashspel. Så därför tänkte jag nu att vi skulle kunna tillämpa detta i praktiken och ha en liten korsordstävling, där vinnaren får kexchoklad och övriga loosers får se på när vinnaren äter upp dem."

Sätt dig ner, se minerna och bli utkörd från dagiset och bli hotad med att om du någonsin dyker upp där igen så ska de skriva ut dig från AMS. Tryck upp dörren med två lådor skrivarpapper under armen och släng det i en buske efter 50 meter bara för att. Bara för att du kan.

Du är 15 Metro och två kexchoklad från frigivning.

Matona backar inte. Överhuvudtaget! Läs!


Konfliktportalen.se
har ockupationsfeber! Dom ljuger drar slutsatser från 165, Salka skriver ett magiskt inlägg, AndreaDoria gillar vita teletubbies med sköldar, PRESSMEDDELANDET när ockupanterna tog St Lars på söndagen och läs ockupantscenen.se också.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du måste uppdatera mer! Detta är en av de bästa bloggarna som finns i Sverige!