söndag 22 mars 2009

GÄSTBLOGG: Min mormor

Tycka vad man vill om politiker men lyssna på Mona Sahlin! Vad säger hon egentligen? Eller säger hon något över huvud taget. Hon mest hummar. Sedan har vi ju Marita Ulvskog – vilken kärring! Hon säger hemska saker – vad får hon allt ifrån? Troligtvis en besvärlig barndom. Tur att hon ska åka till Bryssel så vi slipper henne.

Maud är ju det stora skämtet. Som en liten terrier gläfser hon på hela tiden, liten och ettrig. Hon fattar inte när hon ska vara tyst och lyssna på Reinfeldt. Sist men inte minst - Gudrun Schyman! Den skatan går det ju inte att få tyst på, hon bara pratar och pratar och avbryter hela tiden.

Nej tacka vet jag grabbarna Reinfeldt och Persson. Det är grejer det! Stiliga karlar med hår på bröstet! När de talar då lyssnar folket. För att inte tala om Göran Hägglund! Vilken man! Han talar som en präst och verkar faktiskt lite allsmäktig också.

------------

Kött är gott arbete är mord- till sista blodsdroppen, död åt arbetet!

Det finns dem som delar ditt hat mot fastfoodrestaurangen.

Jag sa ju att skolskjutning var den nya provokationen: Spyken i Lund och i tisdags grep snuten någon pojke i Danmark som också lagt upp ett skolskjutningsskämt på internet.

Inga kommentarer: